Deputatul PSD Iacoban, furios peste măsură într-o emisiune la TeleM. Totul a pornit de la o întrebare pe tema proiectelor Iaşului

Deputatul PSD Sorin Iacoban a fost extrem de nervos aseară, într-o intervenţie telefonică, la emisiunea «Iaşul în direct», la care se discuta despre buget si proiectele Iasului.

Întrebat de ce aleşii ieşeni USL din Parlament trebuie să depună amendamente pentru autostradă şi aeroport, iar cele două proiecte nu se regăsesc direct în bugetul guvernului USL, Sorin Iacoban a reacţionat violent, atât la adresa moderatorului, cât şi la adresa TeleM.

Moderator: De ce aceste proiecte nu se regăsesc în buget şi e nevoie ca aleşii USL să depună amendamente la un buget propus de guvernul USL?

Iacoban: Da cine v-a spus că lipsesc?

Păi unde-s? Autostrada la ce filă bugetară este?

Am depus amendamente, toţi parlamentarii din Moldova le susţin.

Asta e altceva…

Ia staţi puţin, nu faceţi premoniţii ca Băsescu, că la ora asta bugetul nu a fost votat.

De ce aţi sărit aşa? Purtăm un dialog normal până la urmă…

Tot spuneţi de drobul de sare, staţi domle, aşteptaţi… Înţeleg că televiziunea dvs are o problemă cu PSD, da să fim oleacă înţelegători.

Vă rog să nu ne daţi nouă lecţii.

Daţi-ne un cec în alb. Haideţi să vedem ce se întâmplă, apoi să ţipăm că aoleu, nu vin banii la Iaşi.

Cei doi invitaţi în platou, Dragomir Tomaşeschi şi Gheorghe Pleşu au fost surprinşi de ieşirea deputatului PSD Sorin Iacoban.

Dragomir Tomaşeschi (Forţa Civică): Poate era o oră târzie şi a fost deranjat. Puterea îmbată şi le ia unora capul.

Gheorghe Pleşu (preşedinte Asociaţia Oamenilor de Afaceri Iaşi): Sunt surprins. Şi eu mă întreb de ce nu au fost prevăzute de la început în buget aceste proiecte. Nu m-am simţit confortabil să aud acest dialog. Când vii la o emisiune, vii să discuţi lucrurile. A fost o senzaţie neplăcută tonul şi cum s-a discutat.

Administratie, Media, Politica

Comentarii

2 comentarii to “Deputatul PSD Iacoban, furios peste măsură într-o emisiune la TeleM. Totul a pornit de la o întrebare pe tema proiectelor Iaşului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)