Deputatul Blăjuţ: Aeroportul din Cluj a primit 15 milioane de lei, cel din Iaşi a fost uitat din nou

Viorel Blăjuţ, deputat independent, susţine că guvernul Ponta a „uitat” din nou să aloce bani pentru modernizarea aeroportului din Iaşi, în timp ce pentru aeroportul din Cluj s-au găsit 15 milioane de lei.

Blăjuţ aminteşte că subiectul modernizării aeroportului din Iaşi a reprezentat una dintre „promisiunile de onoare” ale USL, iar în aceste condiţii amânarea alocării de fonduri este de neînţeles.

„Să fie vorba – aşa cum cred tot mai mulţi ieşeni -, doar de faptul că, în vreme ce Consiliul Judeţean, în subordinea căruia se află aeroportul, este condus de liberali, Guvernul are în frunte un pesedist? În acest context, pe care îl consider periculos pentru soarta tuturor proiectelor USL, ieşenii vor să ştie care este totuşi planul actualului ministru (liberal) al Transporturilor în legătură cu aeroportul de la Iaşi. Vă asumaţi această promisiune? Dacă da, ce veţi face pentru Iaşi dacă Guvernul Ponta va ‚uita’ în continuare să aloce cei 12 milioane de lei solicitaţi?”, o întreabă Blăjuţ pe Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)