O nouă înfrângere pentru Nichita. PSD Iaşi nu va avea candidat la europene, ci îl va susţine pe Ivan, şeful pesedist de la sectorul 1

N-a fost bun în urmă cu ceva timp, dar acum PSD Iaşi şi-l asumă din nou pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Gheorghe Nichita a făcut tot posibilul să-l izgonească pe Catalin Ivan din PSD Iaşi, acesta din urmă refugiindu-se la Bucureşti, unde este liderul filialei Sector 1.

Cum alegerile europene bat la uşă, PSD Iaşi a fost obligat să facă pasul înapoi. Asta pentru că era greu de crezut că Ponta ar fi acceptat un alt ieşean pe loc eligibil, în urma contrelor Nichita-Ivan din urmă cu ceva timp.

PSD Iaşi s-a întrunit zilele trecute şi a decis să susţină candidatura lui Cătălin Ivan la europene. «Adică decât să nu prindem nimic, mai bine ni-l asumăm pe Ivan, să avem cu ce ne lăuda în faţa electoratului», este noua strategie a lui Nichita.

Ivan este susţinut şi de Bucureşti, dar şi de câteva filiale din Ardeal.

Cât despre conflictul său cu Ivan, Nichita recunoaşte că a avut o discuţie pe această temă cu Victor Ponta şi spune acum că interesul familiei este prioritar.

După ce trec alegerile europene şi îşi va vedea sacii în căruţă, Nichita va reveni probabil la atitudinea sa rece faţă de europarlamentarul pe care l-a avut în curte, dar l-a izolat în PSD Iaşi.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)