Gruia Stoica, adus în cătuşe la DNA. Se vorbeşte despre o şpagă de 3 milioane de euro

E groasă cu Gruia Stoica, proprietarul GFR. E vorba de o licitaţie pentru cărbune de 100 milioane de euro şi de o şpagă de 3 milioane de euro. DNA a ridicat miercuri documente de la Complexul Energetic Oltenia cu jumătate de oră înaintea deschiderii ofertelor.

Gruia Stoica a fost adus în cătuşe la sediul DNA, pentru a fi audiat.

Omul de afaceri Gruia Stoica ar fi minţit procurorii anticorupţie atunci când le-a transmis acestora, legat de primirea citaţiei pentru audieri, că nu se află în Bucureşti, pentru a nu se prezenta la DNA, acesta fiind motivul pentru care el a fost ridicat, miercuri, în baza unui mandat de aducere.

Surse judiciare au declarat că omul de afaceri Gruia Stoica este cercetat pentru cumpărare de influenţă şi a fost citat de procurorii DNA pentru a se prezenta la sediul Direcţiei, unde urmau să-i fie aduse la cunoştinţă învinuirile din dosar.

Citaţia a fost trimisă la adresa de domiciliu din Bucureşti a omului de afaceri, însă acesta nu s-a prezentat la audieri, motivând că nu s-ar afla în Capitală.

Sursele citate susţin că Stoica i-ar fi minţit pe anchetatori când le-a spus că nu este acasă, DNA deţinând dovezi în acest sens.

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Gruia Stoica, adus în cătuşe la DNA. Se vorbeşte despre o şpagă de 3 milioane de euro”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)