Costel Alexe (PNL): Prin condamnarea lui Fenechiu, Iaşul va avea de suferit. A fost cel mai prolific politician ieşean din ultimii 20 de ani

Deputatul PNL Costel Alexe susţine că prin condamnarea lui Relu Fenechiu, Iaşul pierde cel mai prolific om politic din ultimii 20 de ani, adăugând că speră ca la un moment dat să se facă dreptate în acest caz.

Deputatul Costel Alexe a declarat că nu comentează sentinţa Justiţiei în cazul lui Fenechiu, însă consideră că prin această condamnare, „Iaşul va avea de suferit”.

„Azi, Iaşul a pierdut din păcate cel mai prolific om politic din ultimii 20 de ani. Suntem alături de Relu Fenechiu şi sper ca la un moment să se facă dreptate”, a spus Costel Alexe.

Deputatul liberal a precizat că nu va fi uşor pentru PNL Iaşi să treacă peste acest moment, în condiţiile în care „este vorba de cel care a condus timp de zece ani una din cele mai puternice organizaţii din ţară”.

„Am mai avut momente dificile şi în 2006, când a fost arestat fostul prefect de Iaşi Radu Prisăcaru. Nu cred că va fi uşor nici acum, când este vorba despre liderul filialei. Cred că şi Fenechiu şi-ar dori ca PNL să fie rămână o filială puternică”, a precizat deputatul PNL Costel Alexe.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Costel Alexe (PNL): Prin condamnarea lui Fenechiu, Iaşul va avea de suferit. A fost cel mai prolific politician ieşean din ultimii 20 de ani”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)