Protestul unui student: Deszăpezeşte de unul singur Bucureştiul

Un tânăr din Roman, student în Bucureşti, deszăpezeşte de unul sigur în Capitală, potrivit mediafax.ro

Pe pagina de Facebook, Iulian îşi prezintă iniţiativa ca fiind un protest. “Este într-adevăr un protest – faţă de indiferenţa oamenilor care nu fac nimic atunci când autorităţile nu îi ajută”, spune el.

Mesajul său pentru bucureşteni? “Nu e o ruşine să te apuci tu să faci treaba altora dacă ei nu se implică”, spune el senin. “Iar despre autorităţi cred că ar trebui să se gândească şi la siguranţa pietonilor, nu numai a şoferilor şi a maşinilor (n.r. în ceea ce priveşte deszăpezirea)”.

Până acum, Iulian nu a fost contactat de nicio autoritate din Bucureşti, dar popularitatea sa creşte.

Tânărul continuă să deszăpezească străzi din Bucureşti cu o lopată cumpărată de el şi să anunţe pe Facebook unde poate fi găsit. “În seara asta voi merge din nou la Casa Radio, că până acum am deszăpezit doar până la staţia de metrou”.

Iniţiativa lui Iulian Pralea nu este singura care adună oameni pe internet determinaţi să deszăpezească Bucureştiul. Evenimentul “Marea deszăpezire” organizat pe platforma de socializare îi invită pe cei dornici de voluntariat să participe la acţiuni de deszăpezire sâmbătă, începând cu ora 10, în faţa Teatrului Naţional.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)