Fiecare filială PSD are sarcina să racoleze măcar un parlamentar liberal, acuză PNL. Care e situaţia la Iaşi

PNL acuză PSD că a trasat sarcini fiecărei filiale social-democrate să racoleze cel puţin câte un parlamentar liberal, precizând că aceste informaţii au fost confirmate de reprezentanţi ai PNL care au fost contactaţi deja.

“Partidul Naţional Liberal a luat la cunoştinţă faptul că PSD a trasat sarcina fiecărei filiale social-democrate din întreaga ţară să racoleze minim un parlamentar al PNL. Informaţiile sunt confirmate de reprezentanţi PNL care au fost contactaţi în acest sens de către liderii PSD”, se arată într-un comunicat al PNL.

În opinia liberalilor, aceste practici sunt “dovada disperării social-democraţilor”.

“PNL condamnă aceste practici şi este dezamăgit de faptul că, în 2014, PSD recurge la astfel de metode grosolane, specifice începutului anilor ’90. De asemenea, astfel de încercări sunt dovada clară a disperării social-democraţilor, care în încercările lor de a destabiliza PNL s-au lovit de credinţa comună şi de ataşamentul fiecărui liberal faţă de partidul pe care-l reprezintă”, se mai arată în comunicat.

RECOLTA PNL LA IAŞI: 7 PARLAMENTARI

La Iaşi, PNL are 7 parlamentari, trei senatori (Marin Burlea, Mihaela Popa şi Varujan Vosganian) şi 4 deputaţi (Mugur Cozmanciuc, Costel Alexe, Grigore Crăciunescu şi Anton Doboş).

Patru dintre aceştia (Popa, Burlea, Cozmanciuc şi Alexe) au declarat ieri pentru jurnalvirtual că nu pleacă din partid. Ceilalţi trei nu au putut fi contactaţi. Surse din PNL Iaşi susţin că nici unul dintre parlamentarii liberali nu şi-a manifesta intenţia de a pleca din partid.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Fiecare filială PSD are sarcina să racoleze măcar un parlamentar liberal, acuză PNL. Care e situaţia la Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)