Şeful PPDD Iaşi îi dă replica lui Oajdea: N-au fost negocieri de interese personale cu PSD, ci au vizat interesele de partid

„În şedinţa de azi a conducerii PPDD Iaşi s-a discutat situaţia mai multor consilieri, nu doar din Consiliul Local Iaşi. Iar propuneri de sancţionare au fost. Vizavi de Anca Preda, m-am rezumat la o discuţie acidă în biroul judeţean. Am insistat asupra colaborării şi unităţii filialei. Nu suntem două formaţiuni datorită atitudinii şefului de la municipiu (Daniel Oajdea – n.r.)”, a spus Alin Aivănoaei, liderul judeţean al PPDD.

Cât priveşte acuzaţiile lui Oajdea privind negocierea cu PSD a unor interesele personale, Aivănoaei a răspuns: «N-a fost cazul negocierilor de interese personale, acestea au vizat doar interesele de partid».
Cu o zi în urmă, Oajdea declara pentru jurnalvirtual că „o negociere a PPDD cu alt partid nu se face pe furiş, pentru avantaje personale”.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Şeful PPDD Iaşi îi dă replica lui Oajdea: N-au fost negocieri de interese personale cu PSD, ci au vizat interesele de partid”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)