Neştiinţă sau intenţie? Cum a reuşit deputata PSD de Dacia să-l facă praf pe Victor Ponta

O ieşire a deputatei PSD de Dacia, Cristina Nichita se dovedeşte a fi de fapt un atac la adresa şefului social-democraţilor Victor Ponta.

Cristina Nichita spune, într-un comunicat de presă, că asistăm în ultima vreme la „noi arme politice şi anume invectiva grosolană şi ameninţarea în public, cel mai adesea fiind vorba despre ameninţarea cu închisoarea.

«Cum este posibil ca un lider politic să-şi insulte adversarul, să-l facă de doi bani şi apoi să-şi termine intervenţia oratorică printr-o ameninţare vizând libertatea oponentului? De câteva ori pe săptămână, dacă nu chiar zilnic, apar în faţa românilor diverşi “fruntaşi” care au descoperit că insulta este productivă şi ameninţarea poate fi un ultim recurs politic», spune în acelaşi comunicat deputata PSD de Dacia.

Ce spunea Victor Ponta pe 14 aprilie: Sunt convins că în închisoare va ajunge Băsescu

Printre fruntaşii de care vorbeşte deputata PSD Cristina Nichita, care ameninţă cu închisoarea, se numără chiar liderul PSD Victor Ponta.

Pe 14 aprilie, premierul Victor Ponta a declarat, potrivit MEDIAFAX, că este absolut convins că preşedintele Traian Băsescu va ajunge în închisoare, el arătând că nu are niciun fel de teamă în ceea ce îl priveşte.

„Sunt absolut convins că în închisoare va ajunge Traian Basescu”, declara Ponta

Reacţia lui Ponta a venit ca urmare a unei afirmaţii a lui Traian Băsescu, care spunea că Ponta va ajunge „coleg de apartament, de cameră” cu Adrian Năstase.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Neştiinţă sau intenţie? Cum a reuşit deputata PSD de Dacia să-l facă praf pe Victor Ponta”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)