Şedinţa de azi de la CL: Liberalii au intrat în opoziţie, consilierii PDL rămân lângă Nichita

PNL a intrat în opoziţie în Consiliul Local, după o lungă perioadă în care reprezentanţii liberali din consiliu nu i-au pus probleme primarului PSD Gheorghe Nichita.

Vârful de lance a fost Marius Dangă, fost viceprimar, care a invocat faptul că temele sensibile nu sunt discutate în comisiile de specialitate ale consiliului.

El a amintit în acest sens că subiectul amplasării bustului lui Adrian Păunescu în Copou n-a fost discutat în comisia de cultură, la fel cum tema cu pietonalul n-a intrat niciodată în dezbaterea comisiei de mediu.

„De când avem Fundaţia Sportului ieşean, nimic nu mai ajunge în comisii, la fel există Fundaţia Iaşi Capitală Culturală Europeană, dar n-am văzut nici o dezbatere sau idee măcar care să ajungă la consilieri. Cerem transparenţă”, a precizat  liberalul Marius Dangă.

Dacă PNL pare să-şi fi luat în serios rolul de partid de opoziţie în CL, PDL continuă să lâncezească şi să joace alături de primarul PSD Gheorghe Nichita in Consiliul Local.

Nici unul din consilierii PDL nu a punctat azi în şedinţa de CL, ba mai mult, la un moment dat, pedelistul Constantin Axinia l-a atacat pe liberalul Dangă.

Administratie, Politica

Comentarii

5 comentarii to “Şedinţa de azi de la CL: Liberalii au intrat în opoziţie, consilierii PDL rămân lângă Nichita”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)