Adomniţei, prima declaraţie după ce a fost ales vice la congresul PNL: Românii vor acum de la liberali alt drum

„Privesc votul de ieri ca pe un semn de apreciere al tuturor colegilor liberali din ţară pentru mine, dar, în acelaşi timp, este şi o răspundere pe măsură. Anul acesta, în toamnă, voi împlini 20 de ani de apartenenţă la PNL. Sunt deja la al doilea mandat de vicepreşedinte şi ultimii ani au fost foarte încărcaţi pentru PNL; am avut multe competiţii electorale şi interne, multe rânduri de alegeri.

Cu 13 preşedinţi de consilii judeţene, aproape 900 de primari şi aproximativ 150 de parlamentari, PNL a încheiat o etapă foarte importantă din viaţa sa, cu rezultate remarcabile.

Românii vor acum de la liberali alt drum. Cred că a venit momentul ca acest lucru să fie pus în practică: mă refer aici la fuziunea cu PDL, apartenenţa la PPE şi alegerile prezidenţiale din acest an. Aceste ţinte ne vor ajuta să realizăm ce ne-am propus la acest congres: zece ani de guvernare liberală.

Privesc cu încredere spre viitorul PNL şi al filialei din Iaşi. Ştiu că din această postură de vicepreşedinte voi reuşi şi vom reuşi împreună. PNL este o echipă câştigătoare, este cea mai frumoasă echipă!”, a declarat Cristian Adomniţei, liderul PNL Iaşi, ales ieri vicepreşedinte la congresul liberalilor.

SURSA: Comunicat de presă PNL Iaşi

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Adomniţei, prima declaraţie după ce a fost ales vice la congresul PNL: Românii vor acum de la liberali alt drum”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)