Surdu mai face o plecăciune în faţa lui Nichita. Vicele nu semnează proiectul cu replantarea teilor. 4 precizări

“Proiectul de replantare a teilor ar trebui privit şi din punct de vedere financiar. Cheltuielile odată făcute trebuie suportate la modificarea proiectului, dacă va fi modificat acest proiect. Cei care doresc acest lucru trebuie să ţină seama că aceşti bani sunt ai ieşenilor, că proiectul a fost pe site şi putea fi studiat înainte de a se trece efectiv la lucru atunci cand s-a iniţiat acest proiect”, a spus viceprimarul Gabriel Surdu.

Vicele amic cu Nichita se bâlbâie de câteva ori. Deloc surprinzător. Pentru Surdu e mai importantă păstrarea prieteniei cu Nichita decât un amărât de pietonal de pe urma căruia vicele nu câştigă nimic. Câteva precizări pentru domnul Surdu:

1. Proiectul tăierii teilor n-a existat niciodată pe hârtie, ci doar în minţile lui Chirica şi Nichita care au decis peste noapte retezarea arborilor de pe Ştefan cel Mare.

2. Cheltuielile vor fi suportate din bani publici, zice Surdu. Asta e problema? Sărăceşte oraşul dacă se aprobă câteva zeci de mii de lei? Dar tăierea aia prostească din februarie 2013 n-am plătit-o tot noi, domnule viceprimar? Sau drujbarii au fost angajaţi pe persoană fizică de Nichita şi Chirica? Da amenda de 60.000 de lei de la Mediu dta primariei cine a plătit-o? Nu tot noi?

3. Consilierii locali au dormit atunci când s-au tăiat teii. Perfect adevărat, dupa cum sugereaza corect de data asta si vicele Surdu. La PSD nimeni nu îndrăznea să se pună rău cu stăpânul roşu, PNL credea că e legat de Nichita pe viaţă, dar PDL unde era? Nu cumva Surdu era şef la PDL Iaşi exact în perioada când drujbarii îşi făceau de cap?

4. Adevărul gol-goluţ: Surdu nu vrea să semneze proiectul pentru replantarea teilor si cauta portita de scapare. Nu e vorba nici de costul replantării, nici de altceva. Omul de afaceri şi-ar semna propria condamnare politică. Dacă l-ar deranja pe Nichita, ar zbura imediat din funcţia de viceprimar.

Administratie, Politica

Comentarii

6 comentarii to “Surdu mai face o plecăciune în faţa lui Nichita. Vicele nu semnează proiectul cu replantarea teilor. 4 precizări”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)