Scenariul lui Oprea: Nichita şi Chirica vor accepta de ochii lumii replantarea teilor ca să nu piardă puncte în alegeri, apoi vor invoca motive pentru a nu face asta

Liderul PDL Iaşi Dumitru Oprea susţine că Gheorghe Nichita şi Mihai Chirica n-ar trebui să se baricadeze în birouri şi să trateze cu dispreţ solicitarea societăţii civile de replantare a teilor.

Oprea avansează şi scenariul ca Nichita să accepte totuşi replantarea teilor, dar numai pe hârtie, iar după alegerile din toamnă, să invoce tot felul de motive pentru a nu-i mai replanta.

„Din păcate pentru ieşeni, primarul şi viceprimarul răspund pozitiv la iniţiativele societăţii civile doar dacă dă bine electoral. Aşa că ne putem aştepta ca hotărârea din Consiliul Local să fie una favorabilă pentru replantare, dar numai pe hârtie şi numai până la alegeri. Apoi, cei doi tăietori de copaci, Nichita şi Chirica, vor reveni la obtuzitatea specifică, invocând tot felul de motive pentru a o ignora, aşa cum au făcut şi în cazul altor proiecte”, afirmă Dumitru Oprea.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)