MRU despre curăţarea opoziţiei ieşene: Va fi suficientă încăpăţânare pentru a-i scoate din joc pe cei care îşi fac propriul negoţ cu PSD

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat ieri că noua filială de la Iaşi a marelui partid de dreapta va trebui să se aşeze repede, el afirmând că „toţi cei care fac negoţ cu PSD trebuie scoşi din joc”.

„Suntem obligaţi să ne mişcăm repede la Iaşi. Nu vom face compromisuri cu actuala putere. Nu suntem de partea aranjamentelor de culise. Când se va forma noua structură de conducere a noului partid va fi suficientă încăpăţânare pentru a-i scoate în afara jocului pe care care îşi fac propriul negoţ cu PSD”, a spus MRU, proaspăt prim-vicepreşedinte al PNL.

Fără a da vreun nume, MRU s-a referit la unele personaje din zona opoziţiei (PNL şi PDL), care atât în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean sunt alături de PSD.

MRU s-a aflat ieri la Iaşi, fiind prima vizită în ţară după congresul de fuziune PNL-PDL de sâmbătă. Alegerea Iaşului nu e întâmplătoare, MRU anunţând că se va înscrie în filiala ieşeană a democrat-liberalilor.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)