Movilă: Nichita ar trebui să găsească soluţia ca teii să reapară pe Ştefan cel Mare

Liderul PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă, se pronunţă pe blog pe tema replantării teilor. El spune că nu e împotriva demersului, însă remarcă ipocrizia consilierilor locali care tăcut mâlc atunci când s-au tăiat teii, referirea fiind la adresa aleşilor PNL. Totodată, Movilă lansează câteva întrebări care au rămas fără răspuns:

• Cine plateste pentru greselile celor care au decis ca teii trebuie sa dispara?

• Cine plateste amenda de 60.000 lei pe care Garda de Mediu a acordat-o primariei pentru ca nu au fost respectate prevederile legislative?

• Cine este cu adevarat artizanul acestui macel la care am asistat fara sa ne intrebe nimeni nimic?

• De ce mai bine de un an nu am primit nici un raspuns concret? Ne-a fost aruncata in ochi o schimbare a directorilor de la DSPM si aratat un tap ispasitor, care, in realitate, nu a facut altceva decat sa execute ordinele celor din primarie.

Deputatul PMP spune că sunt şanse mici ca proiectul cu replantarea teilor să treacă în Consiliul Local, întrucât „Nichita ar lăsa sa se creeze un antecedent periculos pentru el”.

„Nichita ar trebui să-şi ia inima-n dinţi şi să explice ieşenilor exact cum stau lucrurile. Ar trebui să găsească o variantă corectă pentru această problemă, şi să găsească soluţia ca teii să reapară pe Ştefan cel Mare. Şi, mai ales, ar trebui să ne arate că se va ţine de cuvânt şi ca măcar de acum înainte vom fi consultaţi atunci când vine vorba de oraşul nostru şi să ne indice, măcar în al doisprezecelea ceas, cine a fost măreţul arhitect al acestei greşeli al unui oraş care se vrea capitala culturală”, adaugă Movilă.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)