Primarul Berlinului îşi anunţă demisia, întrucât nu a finalizat un proiect la timp. La câte proiecte întârziate am avut în Iaşi, Nichita ar fi trebuit să-şi dea de mult demisia

Primarul Berlinului, Klaus Wowereit, va demisiona din functie pe 11 decembrie, in contextul unui scandal privind intarzierea cu trei ani a finalizarii constructiei unui nou aeroport din capitala Germaniei.

Edilul social-democrat era foarte popular, insa reputatia sa a fost afectata de esecul deschiderii aeroportului Brandenburg din Berlin.

Aeroportul ar fi trebuit sa fie inaugurat la sfarsitul anului 2011, insa inca nu este deschis.
Wowereit avea inca doi ani de mandat si nu se stie deocamdata cine ii va fi succesor. El a precizat ca va parasi functia “de buna voie”:
Noul aeroport urmeaza sa le inlocuiasca pe celelalte doua, Tegel si Schoenefeld, si sa preia un trafic de circa 27 de milioane de pasageri pe an.

Aflat in functie din iunie 2001, primarul Berlinului a sustinut, marti, ca faptul ca aeroportul reprezinta “cel mai mare esec” al mandatului sau de 13 ani.

ÎNTREBARE : Dacă primarul Berlinului îşi dă demisia pentru un singur proiect întârziat, de câte ori ar fi trebuit până acum primarul Iaşului Gheorghe Nichita să-şi dea demisia?

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)