Blocaj total în CJ. PSD părăseşte sale de şedinţe, la ordinul lui Cristian Stanciu

PNL Iaşi acuză PSD că blochează activitatea Consiliului Judeţean, după ce reprezentanţii PSD, care deţin majoritatea în consiliu, au părăsit sala de şedinţă.

Pesediştii au acuzat atitudinea „nedemocratică” a şefului CJ Iaşi liberalul Cristian Adomniţei.

Şedinţa de joi a CJ a fost una extrem de tensionată, consilierii PSD, alături de cei ai PPDD şi de trădătorii liberali plecaţi la Tăriceanu respingând mai multe proiecte de hotărâre.

Discuţiile cele mai aprinse au vizat proiectul de hotărâre care se referea la numirea lui Dănuţ Podea la şefia Serviciului Public Judeţean de Pază şi Protecţie, după ce a câştigat funcţia prin concurs.

În momentul în care şeful CJ Cristian Adomniţei le-a atras atenţia consilierilor PSD că respingerea propunerii reprezintă un abuz şi că toţi consilierii care se opun ar putea răspunde penal pentru acest lucru, reprezentanţii PSD şi PPDD au părăsit sala de şedinţe. Semnalul părăsirii sălii a fost dat de pesedistul Stanciu jr.

Întrucât nu mai exista cvorum pentru continuarea şedinţei, Adomniţei a decis suspendarea lucrărilor şi discutarea proiectelor restante într-o altă reuniune a plenului CJ.

„Este o premieră tristă. S-au speriat cei de la PSD probabil când au auzit de consecinţele juridice şi au plecat din sală. Pe ordinea de zi mai erau nişte proiecte importante pentru judeţ care nu au mai fost discutate. Unul dintre proiecte viza o rectificare bugetară la aeroport, pentru achiziţionarea a două utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii”, a declarat Cristian Adomniţei,

La rândul său, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL Eduard Boz a spus că „monstruoasa coaliţie din CJ creată în jurul PSD paralizează activitatea instituţiei”.

Liderul consilierilor judeţeni PSD, Cristian Stanciu a afirmat că ieşirea din sală a consilierilor social-democraţi reprezintă un semnal de alarmă privind atitudinea nedemocratică a preşedintelui CJ Cristian Adomniţei.

„El (Adomniţei – n.r.) foloseşte tot felul de tertipuri. Nu are majoritate în consiliu, dar exercită presiuni în şedinţă, iar noi nu acceptăm aşa ceva”, a declarat social-democratul Cristian Stanciu.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Blocaj total în CJ. PSD părăseşte sale de şedinţe, la ordinul lui Cristian Stanciu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)