Avertismentul PNL către prefectul Cârlan: Dacă face presiuni asupra primarilor îi facem plângere penală pentru abuz în serviciu

Liberalii ieşeni îl avertizează pe viitorul prefect Dan Cârlan că în situaţia în care va recurge la presiuni şi abuzuri asupra primarilor PNL, îi vor face plângere penală.

Vicepreşedintele PNL Iaşi Alexandru Muraru a declarat că speră ca numirea lui Dan Cârlan ca prefect să nu aibă legătură cu emiterea ordonanţei de urgenţă care permite migraţia primarilor.

„Dacă vom constata un abuz al prefectului la adresa primarilor liberali, vom face plângere penală împotriva acestuia pentru abuz în serviciu. Să nu pună legea în slujba partidului-stat”, a declarat vicepreşedintele PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Noul prefect al Iaşului, Dan Cârlan, ar urma să fie instalat oficial la începutul săptămânii viitoare, după ce fostul ocupant al acestei funcţii, Romeo Olteanu, şi-a dat demisia, întrucât a fost prins băut la volan.

Rămâne de văzut cum se va comporta Dan Cârlan ca prefect al judeţului şi dacă nu cumva el a fost pus de PSD tocmai în perioada în care intra în vigoare ordonanţa cu migraţia primarilor.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Avertismentul PNL către prefectul Cârlan: Dacă face presiuni asupra primarilor îi facem plângere penală pentru abuz în serviciu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)