ACL atacă Moldova, fief al PSD. Ce au spus Adomniţei, Oprea şi MRU la finalul şedinţei comune de la sediul PNL

La sediul PNL Iaşi, a avut loc sâmbătă o întâlnire a birourilor de conducere ACL în vederea organizării evenimentelor care vor avea loc la Iaşi duminică.

La reuniune a participat şi prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu. Şedinţa a fost prezidată de co-preşedinţii ACL Iaşi, respectiv Cristian Adomniţei, preşedinte PNL Iaşi, şi Dumitru Oprea, preşedinte PDL Iaşi.

“Moldova va da viitorul preşedinte al României. Schimbarea va pleca de la Iaşi. Deşi mereu a primit cele mai multe voturi din regiunea noastră, PSD a arătat indiferenţă faţă de proiectele Moldovei. Legiferarea traseismului arată disperarea PSD care recurge la practici din perioada de tristă amintire 2000-2004 şi dispreţ faţă de statul de drept pentru a se înstăpâni peste toată România”, a declarat Cristian Adomniţei, co-preşedinte ACL Iaşi.

“Ultimatumul pe care PSD l-a dat primarilor, prin acest OUG, înseamnă, în fapt, dorinţa monstruoasă a partidului-stat de a anihila orice formă de opoziţie. Disperarea pleacă de la numărul de primari: la nivel naţional, ACL are 1.550 de primari, pe când PSD are 1.100. Această diferenţă este coşmarul lui Ponta. 25 ani de democraţie sunt aruncaţi la gunoi într-o şedinţă de guvern patronată de ucenicul lui Adrian Năstase”, a declarat Dumitru Oprea, co-preşedinte ACL Iaşi.

“E timpul ca Moldova să arate PSD că vremea minciunii, ca program de guvernare, a luat sfârşit. Iaşul, în istoria sa, a fost un centru care a generat schimare în momentele esenţiale ale României. Avem nevoie de fiecare ieşean pentru a pune capăt arbitrariului şi fărădelegii partidului-stat. Vom câştiga preşedinţia României pentru că ţara noastră are nevoie de mai multă sobrietate, mai multă demnitate şi mai mult respect faţă de lege. Cu Klaus Iohannis preşedinte, România va alege calea europeană”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte PDL.

Duminică liderii PNL şi PDL Klaus Iohannis şi Vasile Blaga se vor afla la Iaşi. De la ora 10, la Teatrul Naţional va avea loc o întâlnire cu ieşenii, iar două mai târziu se va desfăşura reuniunea comună a grupurilor parlamentare PNL şi PDL. La eveniment sunt aşteptaţi 150 de parlamentari ai elor două partide.

Uncategorized

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)