Alexandru Muraru: Două specii de dăunătoare au dispărut de la PNL, Cârlanul de Palat şi Gavrila cu lănţişor

Vicele PNL Iaşi Alexandru Muraru consideră că fosta liberală Camelia Gavrilă a minţit în urmă cu trei luni, când a spus că demisionează din Consiliul Local, întrucât este consilier şi azi.

„Îi solicităm oficial demisia cu adevărat din consiliul Local. E acum cu dublă comandă, e reactivată când sunt de votat lucruri importante? Solicităm demisia din consiliul local, mai ales că marţi, la CL, se află pe ordinea de zi vacantarea postului de viceprimar al domnului Gabriel Surdu. Suntem convinşi că dascălii oneşti din Iaşi se simt jigniţi de un asemenea comportament de activist PSD sub acoperire”, a spus Muraru.

El a adăugat că în cercetarea de zoopolitologie urbană locală a identificat două specii care au dispărut de la PNL şi au reapărut în alt mediu.

«Vorbim de două dăunătoare ce se scaldă în ape tulburi. Vieţuitoarele din noua specie se numesc traseişti cameleonici pesedişti sub acoperire. Prima specie de dăunătoare este „Cârlanul de Palat”, a doua este „Gavrila cu lănţişor”, ambele specii au suferit mutaţii genetice şi sunt acum roşii, au fost galbene şi portocalii. Ele sunt foarte hulpave, nu iartă nimic, dornice de relaţii politice de scurtă durată. La vremuri grele, climă de opoziţie, se dau drept specii tehnocrate. La vremuri bune, climă de guvernare, îşi schimbă repede culoarea», a declarat vicele liberal.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Alexandru Muraru: Două specii de dăunătoare au dispărut de la PNL, Cârlanul de Palat şi Gavrila cu lănţişor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)