Gazetă PSD împărţită în Tătăraşi. Sunt nu mai putin de patru poze cu Ponta pe prima pagină. E răspândit şi zvonul cu Iohannis care taie pensiile

În Tătăraşi, cei de la PSD împărţeau azi ziarul Unirea Românilor. O gazetă făcută în stilul cel mai comunist, cu o grămadă de cifre şi plin de realizări. Ca să vă faceţi o imagine, pe prima pagină, apare de patru ori poza lui Ponta.

În pagina 3, Rovana Plumb (cunoscută drept doamna care învârte sarmalele doar la hramul Iaşului) ne zice că daca ajunge preşedinte, Iohannis taie pensiile.

Tinerii pesedişti care distribuiau gazeta (pe esplanada Oancea) n-o făceau cu prea mare tragere de inimă. I-am întrebat cum merge campania, mi-au răspuns «Bine». Le-am cerut un exemplar, mi-au dat trei. Alte câteva sute de ziare au fost urcate rapid într-o maşină cu număr de Vaslui. Probabil, distribuitorul în Iaşi este deputatul PSD Sorin Iacoban. Încă un detaliu: ziarul e full-color în 8 pagini, scos pe hârtie lucioasă, la fel ca faţa lui Ponta atunci când minte.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Gazetă PSD împărţită în Tătăraşi. Sunt nu mai putin de patru poze cu Ponta pe prima pagină. E răspândit şi zvonul cu Iohannis care taie pensiile”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)