stiripesurse.ro: DNA va sta cu ochii pe alegeri. În fief-urile PSD nu va mişca nimic

Surse din mediul politico-judiciar susţin că alegerile din 2 şi 16 noiembrie vor fi atent monitorizate îndeosebi prin intermediul DNA. Astfel zonele “cu probleme” de la referendumul din vara lui 2012 vor fi strict monitorizate, relateaza stiripesurse.ro

Că este aşa o spun chiar social-democraţii din zonele vizate care au primit şi instrucţiuni de la centru “să nu facă prostii” pentru că există informaţii credibile că sunt atent monitorizaţi. E vorba in special de judeţele Olt, Teleorman şi Vrancea, semn că la centrul de comandă din Kiseleff se ştie de problemă.

Ultimele informaţii indică însă faptul că monitorizarea e ceva mai extinsă decât au aflat cei de la PSD. În fapt ar fi vorba de tot ce înseamnă Muntenia, Oltenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, scrie stiripesurse.ro

Fiecare şef de secţie de votare va avea asupra lui un telefon criptat de la STS (Serviciul de Comunicaţii Speciale) pentru a raporta datele electorale la orele fixate de BEC. Aceste telefoane sunt ale STS, dar supravegheate de SRI în coordonarea procurorului.

În termeni electorali asta înseamnă că în fief-urile PSD, cantonate mai ales în zonele vizate de supraveghere, nu va mişca nimic.

Asta corobată şi cu teama insuflată de ancheta în Dosarul Referendumului din 2012 va gripa sau cel puţin va încetini serios maşina de vot a PSD.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)