Surpriză în Consiliul Local: Nichita s-a arătat de acord cu autostrada. Apoi s-a trecut la semnarea unei rezoluţii de către consilieri, însă documentul a dispărut fără urmă

Strâns cu uşa de societatea civilă, dar şi de consilierii PNL, primarul Gheorghe Nichita a declarat azi în şedinţa de CL că sprijină proiectul autostrazii şi că va face lobby pe lângă premierul Victor Ponta.

Subiectul a fost ridicat in sedinta CL de Marius Dangă, şeful consilierilor PNL, care a venit şi cu o rezoluţie care să fie semnată de toţi consilierii.

„Documentul era la colega noastră de la PNL Gabriela Antipa, care era in capătul mesei. A trecut pe la câţiva consilieri, dar surpriză, pe traseu rezoluţia a dispărut.  Mă întristează că acel document, care ar fi reprezentat dovada faptul că PSD susţine acest proiect, a dispărut din mapă în timp ce trecea pe la fiecare consilier să fie semnat. Nu-mi dau seama cine l-a ascuns. Invit toţi decidenţii politici, la nivel local, indiferent de apartenenţa politică să îşi manifeste public susţinerea, în speranţa unui rezultat favorabil pentru toată Moldova”, a precizat Dangă.

Presiunea asupra guvernului Ponta de a include autostrada Iaşi-Tg Mureş în masterplanul de transport creşte. O petiţie online în favoarea proiectului a adunat deja 1.000 de semnături în numai câteva zile. De asemenea, tot mai multe voci din societatea civilă susţin proiectul autostrăzii, fără de care Moldova este condamnată la sărăcie.

Autostrada Iaşi-Tg Mureş a fost ştearsă din masterplan de către oamenii PSD din guvern, fără nici o explicaţie, deşi în campaniile electorale proiectul figura în capul listei de priorităţi.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)