Movilă: Am iniţiat o rezoluţie în CL privind autostrada încă din luna martie, dar nu am primit nici un răspuns

Deputatul PMP Petru Movilă afirmă că a iniţiat o rezoluţie în Consiliul Local privind susţinerea proiectului autostrăzii încă din luna martie, el referindu-se la un demers similar al liberalilor în şedinţa de ieri a CL.

Movilă spune că in martie, cand a propus documentul, USL se afla la guvernare.

„Adresa, solicitarea unei rezoluţii, a fost transmisă atât către Primărie cât şi către CJ Iaşi. Conform practicii cu care ne-a obişnuit Primăria Iaşi, identică cu cea de astăzi, nici până la acest moment Primăria nu ne-a răspuns la acest demers”, spune deputatul PMP.

Strâns cu uşa de societatea civilă, dar şi de consilierii PNL, primarul Gheorghe Nichita a declarat ieri în şedinţa de CL că sprijină proiectul autostrăzii şi că va face lobby pe lângă premierul Victor Ponta.

Subiectul a fost ridicat în şedinta CL de Marius Dangă, şeful consilierilor PNL, care a venit şi cu o rezoluţie care să fie semnată de toţi consilierii. Documentul a trecut pe la fiecare consilier, dar pe traseu, s-a pierdut fără urmă.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Movilă: Am iniţiat o rezoluţie în CL privind autostrada încă din luna martie, dar nu am primit nici un răspuns”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)