Laudele lui Dragnea la adresa lui Ghiţă l-au enervat pe Cătălin Ivan: Domnule Dragnea, aşteptăm cu toţii scuze!

«De la Sebastian Ghita nu am pretentii. Nu a fost niciodata cu adevarat membru de partid, a venit, a investit, nu stiu si nu ma intereseaza daca si-a scos banii, a plecat. Sa fie sanatos! Faptul ca a atacat atat de dur partidul, pe la toate televiziunile, nu arata decat masura caracterului sau. Ghita nu va fi niciodata istorie pentru PSD. Doar un capitol nefericit, inchis putin cam tarziu.

Deranjanta este insa pozitia lui Liviu Dragnea, Presedintele Executiv al PSD si coordonatorul campaniei electorale, care gaseste de cuviinta sa-l laude pe acest Sebastian Ghita, sa-i prevada un viitor stralucit in politica si, mai mult decat atat, sa-i aprobe toate vorbele urate, nemeritate, aruncate asupra intregului partid. Daca acest partid a sfarsit, dupa atatia ani in care domnul Dragnea se afla in fruntea, prin a fi un partid de corupti si comunisti (CC-ul lui Ghita), atunci cine poarta aceasta responsabilitate?
Eram clasa a cincea la Revolutie si nu am facut niciodata afaceri cu statul, Nu ma regasesc in descrierea lui Ghita, sustinuta de Liviu Dragnea. Ca mine sunt zeci de mii de membri de partid.
Domnule Liviu Dragnea, asteptam cu totii scuze!»

SURSA: Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, pagina de Facebook

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Laudele lui Dragnea la adresa lui Ghiţă l-au enervat pe Cătălin Ivan: Domnule Dragnea, aşteptăm cu toţii scuze!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)