MRU: Ceea ce se petrece în PSD e o lecţie pentru PNL. Liberalii trebuie să se despartă de cei cu probleme penale şi de cei cu comportamente cinice şi arogante

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat azi la Iaşi că tot ceea ce se petrece în PSD este o lecţie şi pentru PNL, adăugând că liberalii trebuie să se despartă de toţi cei cu probleme penale şi să se îndepărteze de comportamente cinice şi arogante.

Ungureanu a spus într-o conferinţă de presă că PSD a intrat în „depresie nevrotică post-electorală”, dar că liberalii privesc cu detaşare ceea ce se petrece în PSD şi „nu se bucura de boala altuia”.

„Grupuri de putere au existat întotdeauna în PSD, iar canibalismul pesedist e cunoscut. Cei din PSD sunt în depresie nevrotică post-electorală şi caută acum vinovaţii pentru eşecul de la alegeri. Privim cu detaşare ceea ce se petree la PSD, pentru că nu te poţi bucura de boala altuia”, a spus Ungureanu.

El a afirmat că e o lecţie pentru PNL ceea ce se petrece în PSD şi că liberalii trebuie „să se desprindă de cei cu probleme penale, să aibă o structură curată şi să îndepărteze comportamente cinice şi arogante”.

„Curăţarea partidului pe seama aplicării statutului PNL este dorită şi de conducerea partidului”, a mai precizat Ungureanu.

Întrebat dacă ar putea prelua şefia cancelariei prezidenţiale, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns: „Nu confirm, dar nici nu infirm. Preşedintele Klaus Iohannis îşi va prezenta singur echipa. Voi fi aproape de el, indiferent de poziţia mea”.

Ungureanu a mai declarat că PNL nu este grăbit să ajungă la guvernare, preocuparea principală fiind întărirea partidului.

„Nu ne grăbim să ajungem la guvernare şi nu suntem disuşi la schimbarea majorităţii guvernamentale. Interesul nostru este să întărim noul PNL. Este o activitatea de lung parcurs, ne pregătim intens pentru alegerile din 2016”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)