Nici un pesedist n-a venit la întâlnirea de la Piatra Neamţ cu autostrada. Mâine, Nichita i-a chemat pe parlamentari la primărie pentru o discuţie pe acelaşi subiect

Întâlnire regională azi la Piatra Neamţ convocată de şeful CJ Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei pentru a discuta pe tema autostrăzii. Nici un reprezentant PSD n-a venit la discuţii, deşi fuseseră invitaţi nu doar parlamentarii social-democraţi, ci şi şefii de CJ-uri şi primarii oraşelor reşedinţă de judeţ.

De la PNL au venit parlamentarii Costel Alexe, Mihaela Popa, Mugur Cozmanciuc, Anton Doboş şi Grigore Crăciunescu. Tot de la Iaşi au venit Petru Movilă (deputat PMP) şi Viorel Blăjuţ (deputat independent). De asemenea au asistat la discuţii şi câţiva consilieri ieşeni ai PNL, între care şi Marius Dangă, şeful liberalilor pe municipiu.

Interesant, la întâlnire au mai venit omul de afaceri Neculai Apostol (Kosarom) şi Paul Butnariu (şeful Camerei de Comerţ Iaşi). De asemenea, au fost prezenţi politicieni din alte judeţe învecinate Iaşului, dar şi vreo şapte şefi de raioane din Republica Moldova.

Participanţii la reuniune au semnat o rezoluţie prin care solicită includerea autostrăzii Iaşi-Tg Mureş în Master Planul General de Transport.

PSD Iaşi va organiza mâine la primărie propria acţiune pe tema autostrăzii. Gheorghe Nichita i-a convocat pe parlamentarii de Iaşi pentru o discuţie pe tema autostrăzii. Surse PNL Iaşi spun că parlamentarii liberali vor fi prezenţi la reuniune.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)