Zbaterile celor din PSD Iaşi cu autostrada sunt fără efect. Ministrul Rus n-a mai ajuns la Iaşi, iar în noua formă a Master Planului, autostrada Iaşi-Tg Mureş tot nu se face in perioada 2014-2020

Atât Gheorghe Nichita, cât şi Sorin Iacoban spuneau săptămâna trecută ca ministrul Transporturilor va veni la Iaşi (trebuia cica să ajungă ieri sau azi) să clarifice subiectul cu autostrada Iaşi-Tg Mureş. L-aţi văzut zilele astea pe Ioan Rus prin târg? Nici vorbă.

Mai mult, şeful PSD Iaşi Gheorghe Nichita spunea marţi că discutase cu o zi înainte la Bucureşti cu premierul Ponta şi că sunt semne bune pe tema autostrăzii.

Deocamdată, veştile dinspre Capitală sunt proaste. Nici în noua formă a Master Planului General de Transport, autostrada Iaşului nu e prinsă, potrivit hotnews.ro. În document se arată că între Iaşi şi Tg Mureş se va face autostrada, posibil dupa 2021. In exercitiul bugetar 2014-2010, autostrada spre Ardeal nu este prinsa. Totul va fi decis intr-o sedinta de guvern, cel mai probabil la inceputul anului viitor.

Administratie

Comentarii

2 comentarii to “Zbaterile celor din PSD Iaşi cu autostrada sunt fără efect. Ministrul Rus n-a mai ajuns la Iaşi, iar în noua formă a Master Planului, autostrada Iaşi-Tg Mureş tot nu se face in perioada 2014-2020”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)