Declaraţii care au uimit asistenţa la dezbaterea «De ce Liberalism şi Antreprenoriat?». Liberalul Dorin Cristea: «Mai toţi politicienii sunt hoţi. Nu le pasă, vor doar să se îmbogăţească»

Omul de afaceri Dorin Cristea, membru PNL, a făcut câteva afirmaţii surprinzătoare la dezbaterea «De ce Liberalism şi Antreprenoriat?», iniţiată de organizaţia municipală a femeilor din PNL Iaşi.

Cristea a spus că majoritatea celor care au intrat în politică sunt hoţi, motivaţia fiind doar să se îmbogăţească rapid.

„Neimplicarea în politică este o idee greşită, iar oamenii spun că se feresc să facă politică, pentru că mai toţi politicienii sunt hoţi. Cei mai mulţi au intrat în politică doar să se îmbogăţească, ăsta e adevărul. Nu le pasă”, a precizat Dorin Cristea, care i-a îndemnat pe ieşeni să se implice activ în partidele politice.

El a adăugat că rezultatul neimplicării oamenilor valoroşi în politică este oferta de resurse umane scăzută în cadrul partidelor.

Afirmaţia care i-a uimit cel mai mult pe participanţi a fost cea referitoare la tăierea salariilor în timpul guvernării PDL.

„Ne convine sau nu, trebuie să recunoaştem că reducerea salariilor a fost o măsură liberală”, a spus Dorin Cristea.

El a vorbit şi despre faptul că, potrivit topului Forbes, între primii 100 de bogaţi ai României, 80 au avut contracte cu statul, ceea ce nu este în regulă.

„Au luat bani, dar aceşti oameni nu ştiu să lucreze în concurenţă. Au scos practic banii din circuit. Sunt de fapt nişte anti-capitalişti, am putea să le spunem chiar comunişti. Acum media salariului net este de 1.800 de lei. Am fi avut o medie de 3.000 de lei, dacă nu ne furau. De asta am ajuns într-o spirală a subdezvoltării”, a mai spus omul de afaceri liberal.

La aceeaşi dezbatere a vorbit şi Andreea Ignat (şefa OFL pe municipiu), ea îndemnându-le pe femei să se implice în activitatea de antreprenoriat.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Declaraţii care au uimit asistenţa la dezbaterea «De ce Liberalism şi Antreprenoriat?». Liberalul Dorin Cristea: «Mai toţi politicienii sunt hoţi. Nu le pasă, vor doar să se îmbogăţească»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)