Aventurile unui ieşean care circulă zi de zi cu mijloacele RATP (FOTO)

«Ca să înțelegeți de ce îl consider pe Nichita indezirabil la Primăria Iași, de ce cred că treburile pe care le-a făcut au fost de mântuială, pe bani mulți și doar în scopuri electorale, voi posta imagini, dovezi incontestabile ale incompetenței lui sau a subordonaților. Subordonați din cauza cărora va pierde alegerile în 2016, dacă nu reușim noi să-l demitem.

Vă prezint aventura RATP din fiecare dimineață și seară, când plec spre, respectiv vin de la serviciu:

• Stația de tramvai Bicaz – Dacia: se vede cum băltește apa între linii. Când vine un autobuz mai în viteză stropește pe toată lumea din stație, evident. Acum traseul 11 e suplinit de autobuze pentru că se lucrează în zona industrială la linia de tramvai. Evident, bulevardul este reparat acum ceva puțini ani, o treabă de mântuială pe bani mulți:

• Stația de autobuz 11/30 de la Piața Nicolina – Bvd. Iorga. Deși am arătat bălțile și noroaiele din stație mai demult, șoferii continuă să oprească fix în dreptul bălților imense:

• Stația de autobuze 19/43/42 INCOM la începutul Blv. Poitiers după Podul Bucium la stânga, trebuie să cobori într-o așa-zisă „stație” neamenajată în nici un fel, plină de noroaie:

Și în sfârșit, stația de autobuze de pe Blv. Poitiers, față în față cu benzinăria Socar, înainte de a urca pe podul Bucium. Când plec înapoi spre casă mă așteaptă batjocura finală, cu două bănci în stație, pe care dacă te așezi, ar trebui să stai cu picioarele în glod. Oricum, șoferii opresc exact în dreptul băncilor, acolo le este stația, deci nici nu se gândesc să deschidă ușile în dreptul unui petec de asfalt de pe trotuar:

SURSA>

SURSA: Lucian Pavel, Facebook

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Aventurile unui ieşean care circulă zi de zi cu mijloacele RATP (FOTO)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)