Protest vineri seară la Iaşi, după votul ruşinos din Senat în cazul Şova. Acţiunea e organizată de M10

Vineri seară au loc proteste în toate marile oraşe ale ţării, după episodul din Senat, în care pesedistul Dan Şova a fost salvat in fata DNA. La Cluj şi-au anunţat prezenţa la acţiune pe Facebook aproape 3.000 de oameni.

La Iaşi, protestul va avea loc vineri de la ora 18 în Piaţa Palatului, acţiunea fiind organizată de M10.

«După ”marţea neagră”, din decembrie 2013 a urmat ”miercurea ruşinii” în martie 2015! Ieşeanule întreabă-ţi senatorul, cum a votat în cazul Şova dar şi în cazul Vosganianl! (…)
Parlamentul României s-a transformat, datorită parlamentarilor români, aleşi în 2012, în ”Parlamentul Ruşinii Naţionale”!
Ieşeanule eşti mulţumit de parlamentarul tău, crezi că te reprezintă şi crezi că-ţi apără interesele? Crezi că instituţia ”imunităţii parlamentare” este utilizată corect de către parlamentarul tău?
Dacă răspunsul este ”NU”, la una din aceste întrebări, te aşteptăm vineri, 27 martie, orele 18:00 pe Esplanada, din faţa Palatului Culturii.
Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!», se arată în mesajul pe Facebook al organizatorilor către ieşeni.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)