O ieşeancă şi-a pierdut portofelul cu bani şi acte, la ieşirea dintr-un magazin. A recuperat portofelul intact, după ce un bărbat i-a găsit cartea de vizită

„Mai sunt oameni buni şi cinstiti în oraşul ăsta! Azi am întâlnit un erou căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Mi-am pierdut portofelul în Nicolina 1 pe str. Sălciilor la ieşirea din magazinul Carrefour. Nu a durat nici 10 minute şi am fost sunată de un domn care a găsit în interiorul portofelului o carte de vizită şi a binevoit să mă caute. Mi-a înmânat portofelul intact. Mulţumesc oamenilor buni, frumoşi şi corecţi că există!”, a scris Oana Petronela Rugină pe Facebook.

Totul s-a petrecut în această după-amiază.

Femeia avea suma de 210 de lei în portofel, bani pe care i-a recuperat integral. De asemenea, Oana Petronela Rugină avea mai multe acte, iar în cazul în care nu-şi recupera portofelul ar fi trebuit să piardă o grămadă de timp, pentru refacerea documentelor.

„Nu aveam mulţi bani, 210 lei, dar destui pentru cât muncesc şi pentru bugetul meu. Noroc că am lăsat cartea de vizită în portofel, cum norocul meu a fost că l-a găsit un domn cu suflet şi care s-a gândit să-l returneze imediat”, a mai precizat Oana Petronela.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)