Nichita se află în drum spre DNA Bucureşti. Acuzaţii halucinante la adresa primarului de Iaşi

Percheziţiile DNA la vila primarului Gheorghe Nichita s-au încheiat, edilul fiind ridicat şi urcat cu mascaţi în maşină pentru a fi dus la audieri la Bucureşti.

Percheziţiile la vila primarului Gheorghe Nichita situată în cartierul Copou s-au încheiat în jurul orei 14.15, edilul ieşean fiind dus la audieri la DNA Bucureşti. El a ieşit din locuinţă flancat de mascaţi, fiind urcat apoi în duba DNA

Nichita a refuzat să facă declaraţii, el zâmbind în momentul în care se îndrepta către maşina cu care este transportat la Bucureşti.

Avocatul Marius Striblea a declarat că Nichita este acuzat de abuz în serviciu şi că „edilul ieşean va fi transportat la structura centrală a DNA”.

Tot în drum spre DNA Bucureşti se află şi şeful Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Hliboceanu.

Acuzaţiile la adresa lui Nichita sunt halucinante. Surse judiciare spun că primarul de Iaşi ar fi cerut Poliţiei Locale să efectueze acţiuni de supraveghere operativă a unor persoane, folosind personalul poliţienesc şi bunurile aflate în dotarea poliţiei.

Nichita dorea să ştie cu precizie detalii de tipul: cât stau persoanele filate într-un loc, cu cine se întâlnesc, unde pleacă şi de unde vin.

Administratie

Comentarii

2 comentarii to “Nichita se află în drum spre DNA Bucureşti. Acuzaţii halucinante la adresa primarului de Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)