Percheziţii DNA la primăria Iaşi şi la Poliţia Locală. Este vizat Nichita

Un număr de 21 de percheziţii au loc la această oră la Iaşi, inclusiv la primărie şi la Poliţia Locală, înr-un dosar care vizează comiterea unor fapte de corupţie. Unele surse spun că primarul Gheorghe Nichita ar putea fi dus la audieri, la Bucureşti.

Iată comunicat DNA dat în această dimineaţă:

«Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a corupţiei, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise de la începutul anului 2015 până în prezent.

În cursul zilei de 30 aprilie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 21 locaţii situate în judeţul Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei».

Administratie, Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)