S-a rupt PSD Iaşi de Nichita? Nici vorbă. Chirica: Nu ne debarasăm de ceea ce este corect, iar Nichita poate da clasă multor persoane

Declaraţiile tranşante făcute de consilierul local PSD Cătălin Bulgariu luni seară la TeleM sunt taxate de Mihai Chirica şi Cristian Stanciu. Culmea, Chirica si Stanciu fac parte din tabere diferite in interiorul PSD Iasi.

Bulgariu afirmase luni seară în emisiunea Linia Întâi că PSD s-a rupt de Nichita şi că acesta se poate întoarce doar la primărie, nu şi la partid.

“În ceea ce priveşte partea politică, aici este o schimbare esentiala, o schimbare totală, dacă vreţi. Pur şi simplu, PSD-ul s-a rupt de Nichita. Se poate întoarce doar la Primărie, nu se poate întoarce şi la partid. Noi, la organizaţia de partid, am luat în discutie ceea ce discutăm în cadrul partidului şi nu am fost de acord cu părerea dlui Nichita”, a spus transant consilierul local PSD Cătălin Bulgariu.

Vicepreşedintele organizaţiei municipale PSD a adăugat că şi în ceea ce priveşte activitatea administrativă a lui Nichita este nevoie de schimbări.

“Pot fi îndreptate anumite lucruri, pot fi eliminate anumite stări de fapt, nu le-aş spune chiar metehne”, a mai spus Bulgariu.

Aceste declaraţii nu au picat bine în interiorul PSD Iaşi. Cristian Stanciu, ostil taberei Chirica, a declarat pentru Evenimentul: „În forurile partidului, nu s-a pus problema susţinerii sau nesusţinerii domnului Nichita”.

Surprinzătoare este însă declaraţia lui Mihai Chirica, dată tot ziarului Evenimentul:

„Cred că Bulgariu se gândea în altă parte când a vorbit. Mesajul consilierului este unul solitar şi fără susţinere. Nu ne debarasăm de ceea ce este corect, iar domnul Nichita poate da oricând clasă, din perspectiva experienţei dobândite, multor persoane”, a spus Chirica.

Mihai Chirica face un pas mare înapoi, gândindu-se probabil la ziua în care Nichita va reveni în primărie.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “S-a rupt PSD Iaşi de Nichita? Nici vorbă. Chirica: Nu ne debarasăm de ceea ce este corect, iar Nichita poate da clasă multor persoane”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)