Ioan Nani (Antibiotice): «Am avut oferte să plec, dar aproape nimic nu mă poate motiva să părăsesc compania. Visul meu este să fuzionăm cu unul din primii 10 jucători din lume»

Directorul societăţii Antibiotice a făcut câteva afirmaţii interesante, într-un interviu acordat Ziarului Financiar. Ioan Nani a spus că planurile sale vizează afaceri anuale de aproape 500 milioane de lei în următorii cinci ani, el precizând că ar mai fi loc de încă două unităţi pe platforma de la Antibiotice.

„Sună straniu, dar avem strategii clare pentru următorii cinci ani, ba chiar pentru încă doi ani după această perioadă. Avem 1.460 de angajaţi, iar fiecare secţie este practic o fabrică. Antibiotice funcţionează ca o platformă cu 8 fabrici, fiecare având buget separat. Dacă am avea banii necesari, aş dezvolta Antibiotice cu încă două fabrici, de câte 20 milioane de euro fiecare. O companie nu se poate capitaliza decât pe piaţa de capital, iar în plus dividentele trebuie lăsate pentru a fi reinvestite”, a spus directorul general de la Antibiotice Iaşi.

Ioan Nani a dezvaluit că venitul mediu brut la Antibiotice este de 3.200 de lei, dând de înţeles că în zona de cercetare sunt lefurile cele mai consistente. El a spus că bonusul cel mai important a fost oferit unui reprezentant de vânzări, 9.000 de lei pe o perioadă de trei luni.

Întrebat dacă de-a lungul timpului a avut oferte să plece de la Antibiotie, Nani a răspuns afirmativ, el spunând însă că aproape nimic nu-l poate motiva să plece de la compania din Iaşi.

Cât despre viitor, Nani a afirmat că visul său este fuziunea Antibiotice cu unul din primii 10 jucători de profil din lume.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)