Romeo Vatră (Clubul Antreprenorilor Liberali) despre suspendarea FILIT: Chirica este un monument de nesimţire, de parcă n-ar fi confrate de partid cu Cristi Stanciu.

«Oameni, precum Dan Lungu, care au respect pentru demnitatea si munca lor, se supara chiar si ‘pentru atata lucru’. SURPRIZA!!!

Mitocanilor de la PSD, urmasi legitimi ai comunistilor pentru care asa zisa cultura slujea doar interesele partidului si iubitului sau conducator, le vine greu sa inteleaga cum de a indraznit Dan Lungu sa suspende festivalul.

Cristi Stanciu sade bland acum, dupa ce a vazut uraganul declansat, e low profile si nu mai face declaratii belicoase. Iesi afara baiatule, sa explici oamenilor cum e cu ingerinta politica in actul de cultura!

Dupa ce au declansat controale peste controale, doar-doar vor gasi marea frauda, Stanciu a fluturat victorios un raport al Curtii de Conturi cu scopul evident de a denigra organizatorii FILIT si rezultatul extraordinar al muncii lor.

Chirica, interimar de Don Juan, este un monument de nesimtire. Intre doua amenintari agramate trimise pe SMS la miezul noptii jurnalistilor incomozi, face propuneri indecente de preluare a FILIT prin finantarea acestuia, de parca n-ar fi confrate de partid cu Cristi Stanciu. Aparu el pe un cal alb inaripat sa salveze festivalul dupa ce i-a dat bine la temelie.

Fiecare reactie la anuntul suspendarii festivalului a fost o binemeritata palma pe obrazul politrucilor PSD, dar au obrazul gros si isi vor vedea de viata si invartelile lor de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Iesenii au obligatia sa isi apere FILIT-ul, fara proteste publice serioase mitocania se va perpetua la Iasi, iar FILIT-ul va disparea.

Sau va reaparea sub forma unor concerte cu Chris Norman, BZN, Bonney M sau Marcel Pavel».

SURSA: Romeo Vatră, facebook

Cultura

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)