Revenirea lui Nichita în fruntea PSD Iaşi pare iminentă. Cristian Stanciu: Mai mulţi oameni din PSD i-au cerut lui Nichita să renunţe la auto-suspendare

Ceea ce jurnalvirtual scria pe surse la amiază se adevereşte. Liderul consilierilor judeţeni PSD Cristian Stanciu a declarat pentru TeleM că azi, la întâlnirea de la Tătăruşi, mai mulţi oameni din PSD i-au cerut lui Nichita să revină asupra deciziei de a se auto-suspenda din fruntea organizaţiei. Cum Stanciu jr. este un apropiat al lui Nichita este clar ca totul e o sceneta si ca revenirea lui Gheorghe Nichita in fruntea PSD Iasi este iminenta.

“Astăzi a avut loc o întâlnire informală în comuna Tătăruşi la care s-au discutat aspecte ce ţin de situaţia politică atât la nivel central, cât şi la nivelul organizaţiei judeţene. La întâlnire au participat zeci de primari, preşedintele interimar al organizaţiei Iaşi, lideri ai organizaţiilor de femei, tineret, juniori, parlamentari, precum şi dl Gheorghe Nichita. Mai mulţi participanţi i-au cerut dlui Gheorghe Nichita să renunţe la autosuspendare pentru ca activitatea organizaţiei judeţene să reintre în normalitate”, a spus liderul grupului consilierilor locali PSD, Cristian Stanciu, potrivit TeleM.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Revenirea lui Nichita în fruntea PSD Iaşi pare iminentă. Cristian Stanciu: Mai mulţi oameni din PSD i-au cerut lui Nichita să renunţe la auto-suspendare”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)