Meciul din PSD Iaşi continuă. Primar PSD: Nichita să facă pasul în spate. Trebuie o echipă, nu un om care s-a înconjurat doar de cei care dau din cap

Primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache, i-a cerut public lui Nichita să facă pasul în spate, iar conducerii partidului să găsească de urgenţă soluţii pentru criza din filială.

Într-o declaraţie dată pentru Ziarul de Iaşi, Mihalache îl atacă dur pe Nichita, despre care spune că s-a înconjurat doar de oameni care dau din cap.

„Avem o problemă de imagine a domnului Nichita şi o criză politică. El zice că e unitate în partid, dar eu nu o văd şi nici nu văd forţa filialei. Avem prefect provenit din PDL. Avem şefi liberali la APIA, la APDRP, la Oficiul de Cadastru. Noi avem Inspectoratul de Seminţe din Copou. Cu puţine excepţii, cum e dl. Jităreanu, profesorii universitari ne ocolesc. Oamenii de cultură, la fel. Cine se ocupă de proiectul Iaşi – Capitală Culturală Europeană în PSD Iaşi? Nichita a fost primar al Iaşului, preşedinte al Asociaţiei Zonei Metropolitane, preşedintele organizaţiei judeţene. Un om cu cinci funcţii nu poate da rezultate în toate. Trebuie o echipă, nu un om care s-a înconjurat doar de cei care dau din cap de sus în jos“, a declarat Mihalache.

Acesta a condamnat seria de întâlniri cu primarii din judeţ la care participă în ultimul timp Nichita, Mihalache reproşându-i că în 12 ani de când conduce filiala nu şi-a găsit timp să-i întrebe pe primari ce probleme au. Conform aprecierii lui Mihalache, prin menţinerea lui Nichita în prim-planul filialei, PSD Iaşi pierde capital de imagine.

„Dacă la alegerile locale din iunie Bodea (directorul Aeroportului, n.r.) face surpriza şi candidează din partea PNL, ce facem? Ăsta poate spune că a adus curse noi, că a făcut pistă. Dacă vine Mihai Răzvan Ungureanu? Pleacă cu 50% din prima, că s-au văzut rezultatele la alegeri, când a călcat o singură dată prin Iaşi“, a spus Mihalache.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Meciul din PSD Iaşi continuă. Primar PSD: Nichita să facă pasul în spate. Trebuie o echipă, nu un om care s-a înconjurat doar de cei care dau din cap”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)