Dezvăluirea lui Tomaşeschi: În urmă cu câţiva ani, Denisa Ionaşcu a fost surprinsă de Poliţia Locală în timp ce scotea dosare din primărie. Cerem demisia ei din postul de secretar CL

Co-preşedintele PNL Dragomir Tomaşeschi susţine că în urmă cu câtiva ani, Denisa Ionaşcu, secretarul CL, a fost surprinsă de angajaţi ai Poliţiei Locale în timp ce scotea dosare din primărie, privind restituirea proprietăţilor.

Tomaşeschi spune că acest caz a fost muşamalizat, dând de înţeles că omul care a intervenit ar fi fost Gheorghe Nichita.

„Cerem demisia Denisei Ionaşcu. Voia să ia acasă acele dosare, pentru a folosi apoi conţinutul lor în beneficiul unor diverse persoane din oraş. Liviu Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale, este cel care a surprins-o, iar dosarele nu au mai ieşit din primărie. Apoi, situaţia s-a muşamalizat”, a spus Tomaşeschi, într-o conferinţă de presă.

El a fluturat şi un CD, dându-i Denisei Ionaşcu termen de o săptămână pentru a demisiona.

„Pe acest CD îl vom asculta pe Nichita. El povesteşte despre situaţia în care Denisa Ionaşcu a fost prinsă cu sacoşa plina cu dosare”, a spus Tomaşeschi.

„Să văd dacă Ionaşcu are un dram de onoare şi pleacă din funcţie”, a adăugat liderul liberal ieşean.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)