Iată ce înseamnă concurenţa: Tarom va reduce preţul biletelor pe Iaşi-Bucureşti exact din ziua în care BlueAir introduce zboruri pe aceeaşi rută. 79 euro dus-întors cu Tarom

TAROM reacţionează după ce Blue Air a anunţat introducerea din 25 octombrie a două curse aeriene pe zi, de la Iaşi la Bucureşti.

Compania TAROM anunţă azi că pune la dispoziţia pasagerilor săi şi în sezonul de iarnă, 4 zboruri zilnice pe ruta Iaşi – Bucureşti – Iaşi.

«Pentru calatoriile incepand cu 25 octombrie 2015, TAROM ofera dupa data de 01 august 2015, tarife de la 79 euro* dus-intors, in  clasa economica. Tarifele includ bagajul de cabina in limita a 10 kg, bagajul de cala care consta intr-o piesa de 23 kg si o gustare ce contine un sandwich si o prajitura. La bordul avioanelor TAROM  care opereaza pe aceasta ruta se ofera bauturi racoritoare, ceai, cafea. Utilizand serviciul Check-in Online, Check-in pe mobil, pasagerii  nostri au posibilitatea de a-si rezerva gratuit locul in avion si de a beneficia de 2 kg în plus la bagajul de cală (25 kg în loc de 23 kg). Biletele pot fi rezervate online pe www.tarom.ro, prin Call Center sau de la Agentiile TAROM si partenere», transmit reprezentantii companiei.

Mutarea este cu atât mai interesantă cu cât se va produce taman din ziua în care zborurile Tarom şi Blue Air se vor suprapune.

Preţul de 79 de euro dus-întors, va fi doar pentru un număr limitat de bilete, dar e clar că Taromul e obligat să dea tarifele în jos, câtă vreme îi suflă concurenţa în ceafă.

Afaceri, Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Iată ce înseamnă concurenţa: Tarom va reduce preţul biletelor pe Iaşi-Bucureşti exact din ziua în care BlueAir introduce zboruri pe aceeaşi rută. 79 euro dus-întors cu Tarom”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)