După ce în urmă cu 3 zile ezita, Marius Dangă s-a înscris azi în competiţia din PNL pentru primărie: «Decizia vine după o analiză serioasă»

Co-preşedintele PNL Iaşi Marius Dangă era rezervat marţi în privinţa intrării sale în cursa pentru Primăria Iaşi.

„Sunt aspecte interne care mă împiedică să candidez. Răbdare. Toate la timpul lor”, susţinea el, în urmă cu 3 zile, în conferinta de presă susţinută la sediul PNL Iaşi.

Tot atunci, liberalul afirma că episodul din Consiliul Local cu acuzaţiile că ar fi făcut troc cu PSD nu i-a prins bine şi că până nu clarifică aspectele astea, nu poate veni în faţa colegilor cerându-le sprijinul.

La trei zile distanţă, Marius Dangă vine cu alt discurs. El a anunţat vineri că intră în competiţia pentru desemnarea candidatului PNL, depunându-şi candidatura în ultima zi, potrivit calendarul intern al PNL.

„Am ales ultima zi şi ca un semn de responsabilitate. Decizia vine după o evaluare şi o analiză serioasă. Nu vorbesc azi de un program electoral, el trebuie asumat de întreg partidul”, a afirmat Dangă, care mai spune că ieşenii aşteaptă comunicare, transparenţă şi responsabilitate din partea primarului.

Interesant, el a organizat conferinţa de presă la hotelul Astoria şi nu la sediul partidului. De asemenea pupitrul pregătit de Marius Dangă şi echipa sa nu conţinea numele PNL, ci era inscripţionat cu «Dangă primar» şi «Ieşeni implicaţi. Iaşul prosper».

La PNL şi-au anunţat până acum candidatura la primărie încă patru oameni: Eduard Boz, Alexandru Muraru, Vasile Cotiugă şi Traian Dobre.

În toamnă, PNL va face un sondaj pe Iaşi, în baza căruia se va stabili candidatul la primărie. Candidatul PNL ar putea nominalizat abia în primăvara viitoare, cu doar 2-3 luni înainte de alegeri.

„Ăsta e calendarul, nu eu am decis”, a declarat Dangă, întrebat fiind dacă nu e târziu momentul anunţării candidatului PNL pentru primăria Iaşi.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “După ce în urmă cu 3 zile ezita, Marius Dangă s-a înscris azi în competiţia din PNL pentru primărie: «Decizia vine după o analiză serioasă»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)