Nichita despre cei care îl contestă în interiorul PSD Iaşi: Eu am câştigat alegerile pe uninominal, ei au fost puşi pe listă

Gheorghe Nichita îi ameninţă pe toţi cei care îl contestă, amintindu-le că toţi au fost puşi pe listele PSD, în timp ce el a fost ales uninominal.

„Funcţiile lor sunt obtinute pe lista PSD, nu uninominal. Eu am câştigat alegerile, ei au fost pe listă”, a spus Nichita.

Întrebat despre relaţia cu Mihai Chirica, Nichita spune că vicele cu atribuţii de primar „simte că deja e ales” la Palatul Roznovanu, cerându-i să devină matur şi responsabil.

„Eu l-am susţinut la filiala municipală a PSD. L-am impus aproape, deşi au fost atunci discuţii în interiorul PSD. La prezidenţiale a eşuat complet”, a declarat Nichita, referindu-se la înfrângerea drastică a lui Ponta pe municipiu.

Alegerile pentru şefia filialei municipale PSD şi a organizaţiei judeţene vor avea loc, cel mai probabil, la începutul lunii octombrie.

Aproape sigur, Nichita nu-l va mai susţine pe Chirica la municipiu, ci va căuta să impună un alt candidat.

„Dacă îl mai susţin pe Chirica? E cazul să se susţină singur”, a afirmat Nichita.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Nichita despre cei care îl contestă în interiorul PSD Iaşi: Eu am câştigat alegerile pe uninominal, ei au fost puşi pe listă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)