Tabăra Nichita schimbă tactica. Va pune candidat la şefia municipalei PSD, împotriva lui Chirica

Deputatul Cristina Nichita ar putea candida la şefia organizaţiei municipale a PSD, acolo unde primarul interimar Mihai Chirica părea să nu aibă contracandidat, scrie Ziarul de Iaşi. Această candidatură arată că taberele din partid nu au ajuns la niciun compromis, aşa cum le fusese indicat de la Bucureşti.

Alegerile la filiala municipală sunt programate joi după-amiază, la Casa Studenţilor. Contactată telefo­nic de Ziarul de Iaşi, Cristina Nichita nu a exclus un astfel de demers.

„Nu sunt decisă, am încă timp să-mi depun dosarul de candidatură. Singurul motiv pen­tru care aş putea să candidez este pentru că am un proiect pentru organizaţia municipală. Eu vorbesc de trei ani de o altfel de politică, de o politică aproape de oameni. Proiectul meu ar pleca de pe picior de egalitate cu cel al colegului meu (Mihai Chirica, n.r.). Împreună am fost susţinuţi şi aduşi în politică de domnul Nichita (Gheorghe Nichita, între cei doi nu există o relaţie de ru­denie, n.r.), eu nu mă dezic şi nu mă voi dezice de faptul că sunt produsul politic al domnului Ni­chita“, a declarat deputatul Cris­tina Nichita.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Tabăra Nichita schimbă tactica. Va pune candidat la şefia municipalei PSD, împotriva lui Chirica”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)