Hibernarea a luat sfârşit la liberali. Vor fi două sondaje pentru Primăria Iaşi, unul urmând a fi făcut de conducerea naţională PNL

După o lungă perioadă de tăcere, conducerea judeţeană a PNL Iaşi a ieşit la rampă. La conferinţa de presă de la sediul PNL au participat cei doi lideri ai filialei judeţene Costel Alexe şi Dumitru Oprea, şeful Ligii Aleşilor Locali Benone Moruzi, precum şi proaspătul secretar general al filialei, Teofil Bălteanu.

Întrebaţi de ce au tăcut până acum şi nu au profitat în ultimele luni de degringolada din PSD Iaşi, cei doi lideri judeţeni de la PNL Iaşi au spus că „din acest moment veţi vedea un alt PNL”, explicand că oamenii din partid au fost ocupaţi mai mult cu organizarea decât cu ieşirile în presă.

În privinţa candidatului PNL pentru Primăria Iasi, Costel Alexe a spus că se vor face două sondaje, unul de către filiala din Iaşi, iar celălalt de către centru. De altfel, conducerea naţională a PNL va avea ultimul cuvânt în stabilirea candidatului pentru Primăria Iaşi.

La PNL s-au înscris în bătălia pentru desemnarea candidatului la Primărie, 9 oameni, printre care şi Dumitru Oprea şi Teofil Bălteanu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)