Mihaela Popa: Dacă aş fi în locul lui Bodea, aş candida la Primărie

Senatorul liberal Mihaela Popa îl vede pe şeful aeroportului, Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Iaşi.

Popa spune că efortul lui Marius Bodea este vizibil, în condiţiile în care pista a fost modernizată, noul terminal este aproape gata, iar numărul destinaţiilor externe a crescut spectaculos.

„Este excepţional tot ce se petrece la aeroport. Din 25 octombrie vor fi patru noi legături cu Europa, iar din primăvara viitoare încă trei. Faptul că vom avea cursă directă către Bruxelles este un lucru nemapoimenit. În 2008, când eram europarlamentar, am organizat la Iaşi o conferinţă a PPE pe dialogul multicultural şi a fost dificil să aducem 400 de invitaţi la in oraş. A existat atunci o mare problemă, cea legată de transport. Acum se face legătura între capitala regiunii nord-est şi capitala Uniunii Europene”, a spus Mihaela Popa.

Mai mult, senatorul PNL a afirmat că Bodea are perspective politice evidente şi îi sugerează intrarea în cursă pentru Primăria Iaşi.

„Dacă aş fi în locul lui, aş candida la Primărie. E un tânăr curajos, energic, dar mai important, are în spate rezultate deosebite”, a declarat Mihaela Popa.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)