Lider PSD Iaşi: «Dacă tabăra Nichita nu ne ajută, Chirica pierde Primăria». Cei din apropierea lui Chirica sunt supăraţi pe Victorel Lupu

Cei din PSD Iaşi fac analize după ce liberalii au tranşat problema candidatului la Primărie. Intrarea în cursă a lui Marius Bodea din partea PNL a schimbat jocul politic, iar la vârful PSD Iaşi există temeri că social-democraţii vor pierde primăria.

Declaraţia lui Mihai Chirica de săptămânăa trecută că nu e sigur dacă el va fi candidatul PSD Iaşi la Primărie nu e întâmplătoare, el precizând că este necesar să fie sprijinit de organizaţie.

„Va fi greu. PSD e în spatele PNL pe votul politic în municipiu, dar Chirica are avantajul primarului în funcţie. Va fi diferenţă mică la alegeri, iar pentru noi e important să strângem toate voturile. Dacă Nichita şi cei din jurul lui nu se bagă în campanie, atunci se complică lucrurile. Nichita are în jur de 10 procente. Dacă oamenii ăştia nu ne ajută şi nu vor fi pe scenă, inclusiv Nichita, atunci Chirica vom pierde Primăria”, a declarat unul dintre liderii social-democraţilor ieşeni.

Pe de altă parte, gruparea Chirica e iritată de laudele pe care Victorel Lupu i le-a dus lui Bodea la inaugurarea terminalului de la aeroport.

„Putea să se abţină, a fost o greşeală”, a precizat unul dintre pesediştii fideli lui Chirica.

În PSD Iaşi există temeri că Mihai Chirica va fi lăsat să-şi rupă gâtul la Primărie, dar că nu la fel vor sta lucrurile la CJ, mai ales că PSD are 65 de primari.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)