Atos, companie cu afaceri de 8,6 miliarde de euro în lume, caută 100 de specialişti la Iaşi. Pachet ofertant la angajare: abonament la fitness, vacanţe, pensii şi asigurări private

Atos, unul dintre principalii furnizori internaţionali de servicii IT, intenţionează să angajeze în România 750 de persoane până la sfârşitul anului 2016. Campania de recrutare va fi derulată în următoarele luni, în toate oraşele în care compania Atos România este prezentă (Timişoara, Bucureşti, Braşov şi Iaşi), dar nu se va limita la acestea.

Reprezentanţii Atos au declarat pentru jurnalvirtual că în Iaşi firma are deocamdată 15 oameni şi că extinderea vizează angajarea a 100 de specialişti.

Compania caută în special candidaţi seniori, cu experienţă mai mare de 3-4 ani în domeniul IT. Printre poziţiile disponibile se numără: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect şi Cloud Solutions Technical Engineer.

Pe lângă poziţiile care necesită pregătire tehnică, compania oferă şi poziţii precum: Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect,  IT Project Manager şi Program Manager.

Atos le oferă viitorilor angajaţi, pe lângă salarii atractive şi competitive la nivelul pieţei IT locale, o serie de beneficii extrasalariale. Aceştia îşi vor putea deconta echipamente sportive, abonamentele la săli de fitness şi welness, echipamente IT, programe software, vacanţe, pensii şi asigurări private până la un plafon stabilit cu angajatorul.

Mai mult, angajaţii vor avea acces la peste 3.000 de programe de training tehnice şi non-tehnice, disponibile pe o platformă online pe care fiecare angajat o poate accesa. Adiţional, vor fi oferite traininguri direct la centrele Atos de către partenerii companiei. La acestea se adaugă, pentru multe dintre poziţiile oferite, posibilitatea dezvoltării unei cariere internaţionale, cu deplasări frecvente de scurtă durată în ţările în care activează Atos, dar şi deplasări pe termen lung.

„Pentru Atos, dezvoltarea profesională continuă este unul dintre obiectivele principale, motiv pentru care oferă programe de mentoring şi coaching intern şi extern, precum şi o investiţie semnificativă în programele de formare şi training. Ne mândrim cu faptul că nenumăraţi angajaţi ai Atos România au ajuns să conducă echipe globale, fiind implicaţi în diverse proiecte strategice pentru unii dintre cei mai mari clienţi globali ai Atos”, a declarat Cătălina Dodu, Country Manager Atos România.

În plus faţă de beneficiile amintite mai sus, compania are implementată o politică atractivă pentru cei care doresc relocarea într-unul din sediile sale, dar şi un sistem flexibil care le permite angajaţilor să lucreze de acasă.

Atos România, prezentă pe piaţa locală din 2011, are în prezent 1.350 de angajaţi, majoritatea, peste 1.000, fiind la centrul din Timişoara. Compania îşi doreşte o dezvoltare susţinută şi în celelalte oraşe în care este prezentă.

În urma achiziţiei XEROX ITO în iunie 2015, Atos activează şi în Iaşi, urmând să dezvolte şi această locaţie ca centru de competenţă pentru servicii IT.

Atos România a avut o creştere susţinută în ultimii ani a numărului de angajaţi din România. În 2014 numărul acestora s-a dublat, iar, după o perioadă de stabilizare în 2015, extinderea puternică a echipei, cu până la 50%, va continua în 2016, urmând ca numărul de angajaţi să ajungă la 1.800-2.000 de persoane.

Atos SE (Societate Europeană) este o companie de servicii în tehnologia informaţiei cu venitul anual în 2013 de 8,6 miliarde euro şi 76.300 angajaţi în 52 de ţări. Având clienţi globali, oferă servicii de consultanţă în tehnologie, integrare sisteme şi gestionare infrastructură informatică. Cu o vastă experienţă în tehnologie şi cunoaşterea mediului industrial, colaborează cu clienţi din următoarele sectoare: Producţie, Vânzări, Servicii; Sectorul Public, Sănătate şi Transporturi; Servicii Financiare; Telecomunicaţii; Media şi Tehnlogie; Energie şi Utilităţi.

Atos se concentrează pe tehnologia de afaceri ce permite progresul şi ajută organizaţiile să îşi creeze compania viitorului. Este Partener Global de Tehnologia Informaţiei pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice şi este cotată la Bursa Eurolist Paris. Atos operează sub numele Atos, Atos Consulting & Technology Services, Worldline şi Atos Worldgrid.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)