Ce ar fi trebuit să spună Chirica: Că va plăti împreună cu Nichita costul replantării teilor. Gafa Primăriei nu trebuie acoperită din banii ieşenilor

Teii vor fi replantaţi în luna noiembrie, însă pe banii ieşenilor. Numai costul celor 120 de tei (170 euro bucata) se ridică la 20.000 de euro.

Aducerea lor din Italia mai înseamnă vreo 4.000 de euro. În februarie 2013, Primăria a cheltuit alţi bani pentru tăierea teilor şi plantarea salcâmilor japonezi. Scoaterea salcâmilor şi plantarea de tei înseamnă alt efort financiar. Totodată, municipalitatea a fost amendată cu 600.000 de lei de către cei de la Mediu pentru prostia cu pricina.

Toate aceste cheltuieli vor fi suportate de la bugetul local. Adică din banii noştri. Nichita şi Chirica ar trebui puşi la plată. Ei au avut ideea tăierii teilor, ei ar trebui să achite costul celei mai mari greşeli din acest mandat.

Administratie

Comentarii

Un comentariu to “Ce ar fi trebuit să spună Chirica: Că va plăti împreună cu Nichita costul replantării teilor. Gafa Primăriei nu trebuie acoperită din banii ieşenilor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)