jurnalvirtual intră pe zona de business, noul proiect editorial vizând sprijinirea oamenilor de afaceri. Cine sunt cei care mişcă banii în Iaşi, ce fac concret, care le sunt proiectele şi ce investiţii au pe agendă

Fără oameni de afaceri puternici, investiţii şi un mediu concurenţial sănătos, Iaşul nu are nici o şansă să se dezvolte. Aşteptăm prea mult de la autorităţi să împingă lucrurile, în timp ce oamenii de afaceri par timoraţi de politic în a-şi prezenta reuşitele şi a ieşi mai des în faţă. E nevoie de iniţiativă în Iaşi, de curaj şi de o schimbare radicală pe zona de business.

jurnalvirtual va prezenta, începând cu luna noiembrie, poveştile oamenilor de afaceri ieşeni, fie că vorbim de business-uri consacrate sau aflate la început de drum. Cum au trecut aceşti oameni criza, ce s-a schimbat în comportamentul lor, dar mai ales ce fac concret, care le sunt proiectele şi ce investiţii au pe agendă.

jurnalvirtual vine în ajutorul oamenilor de afaceri ieşeni, oferindu-le spaţii ample, nu pentru a-şi depozita marfa, ci pentru a prezenta activitatea companiilor pe care le conduc.

Cei interesaţi de acest proiect, pot contacta „redacţia” jurnalvirtual, scriind pe adresa de mail: florin_ghetau@yahoo.com

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)